Віталій Кім, очільник Миколаївської ууобласної держадміністрації, відповів на питання журналістки з каналу Україна 24.

Віталій Кім став для українців одним з героїв цієї війни. Заспокійливі відео людини у хорошому настрої підбадьорювали та заспокоювали у важкі перші хвилини повномасштабного вторгнення, коли люди були в паніці, та не знали, що робити, та чого очікувати. На каналі Україна 24 журналістка попросила Віталія Кіма прокоментувати ситуацію у Миколаєві та висловити припущення, що думають російські генерали щодо війни в Україні.

Віталій Кім. Фото: Youtube
Віталій Кім. Фото: Youtube

"Російські генерали розраховують, що путін помре і тоді їм не прийдеться воювати. А що думає путін, я не знаю. Мабуть, він планував поновити свою імперію, білорусь, Україну, і далі йти на Захід, на Балтійські країни, Молдова. Але всі почали розуміти, що не буде для нього будь-якого стопора. Всі країни однакові, десь придумає щось інше. Поводиться як Гітлер", - зазначив Віталій Кім.

Він також вважає, що російські військові залюбки б припинили цю операцію, якби їхній лідер помер.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У одному з останніх відео про обстріли у Миколаєві, Віталій Кім нагадав, що в росії є дві біди - дураки та дороги. "Але в нашому випадку трапився найгірший варіант — це коли дураки вказують дорогу".

Нагадаємо, раніше в Бундестазі заявили, що Німеччина повинна надати Україні важке озброєння.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна готується до військової деблокади Маріуполя через "тишу" в Москві.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ стали четвертою армією НАТО, росіяни знову принижені.