У мережі з'явилася дуже дивна і неприємна новина про те, що в тимчасово окупованому Херсоні зник дуже важливий пам'ятник. Пам'ятний знак херсонцям-героям АТО, які віддали свої життя за незалежність України, був вкрадений або знищений.

Відповідний пост був оприлюднений в Telegram-каналі "УНІАН"

Можна здогадатися, що пам'ятник героям з Херсона був вкрадений або знищений окупантами. На превеликий жаль, Херсон залишається тимчасово окупованим агресорами, і там відбуваються незрозумілі речі.

"У тимчасово окупованому Херсоні в парку Слави зник пам'ятний знак херсонцям-героям АТО. Патріотам, які віддали своє життя в боротьбі за мир, територіальну цілісність і незалежність України в 2014 році", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як відомо, путінські окупанти не мають ні совісті, ні жалю. Вони просто знищують Україну і її мирних жителів, при цьому гвалтуючи жінок і навіть чоловіків.

Агресори продовжують знищувати важливу інфраструктуру, щоб нашкодити Україні.

Однак потрібно сказати, що українські воїни і всі жителі України вже переповнені тим жахом, що творить окупант і готові мстити за все. Про злодіяння орків вже знає весь світ. Путін і його раби будуть обов'язково покарані і отримають по заслугах.

Нагадавши, у мережі показали, як виглядав Олексій Арестович в юності.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Квіткова показала, як росте її син під час війни в Україні.

Також портал "Знай" писав, що українцям повідомили про різке подорожчання на необхідні продукти.