У соціальній мережі з'явилися відомості, що днями окупанти в черговий обстріляли українське місто Миколаїв. На камери відеоспостереження були зняті кадри, як вибухнула ракета на вулицях Миколаєва.

Відповідний пост було оприлюднено в Telegram-каналі "Телебачення Торонто"

На превеликий жаль, окупант продовжує скидати бомби і ракети на територію України. Ось уже практично два місяці Україна страждає від бомбардування, насильства і справжнього геноциду.

"Відео з камер спостереження одного з салонів Миколаєва під час вчорашнього обстрілу міста", - підписаний відеоролик в популярному месенджері.

Це кадри потрапили на камеру відеоспостереження в одному з салонів в Миколаєві.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Українцям потрібно розуміти, що ніхто не застрахований від жахливих ракет російської федерації. При кожній повітряній тривозі потрібно бути готовими і йти в безпечні місця. Якщо немає можливості або ви не встигаєте потрапити в бомбосховище, то потрібно відійти подалі від вікон і не забувати про правила двох стін.

Крім цього, Віталій Кім прокоментував цей вибух і звернувся до українців: "Одна людина загинула, ще двоє поранені внаслідок нічних обстрілів Миколаєва".

Нагадавши, Дмитро Кулеба провів дуже важливі переговори зі світовими лідерами.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що ЗСУ стали четвертою армією НАТО.

Також портал "Знай" писав, що Тарас Цимбалюк жорстко звернувся до своїх колег.