Поштовий сервіс Gmail заблокував всю робочу пошту держдуми рф, без можливості відновити дані.

Про це повідомив депутат російського парламенту Сергій Марков у своїй сторінці на Facebook. Депутат пожалівся своїм підписникам, що тепер має нову скриньку, та напише всім, хто цього попросить:

"Gmail заблокував нашу робочу пошту duma.gov. Без можливості поновлення даних. Будьте обережними, зберігайте особисту інформацію на інших ресурсах. Колеги, кому потрібен мій новий email, напишіть особисто, я поділюся ним".

У коментарях підняли політика на сміх, пригадавши скільки грошей було виділено на інформаційну безпеку.

"Ви пам'ятаєте скільки грошей викинули на пакет Яровий, в який потім благополучно насрали та викинули? Так от, поки нам кричали про "інформаційну безпеку", все листування Державної Думи, особисті дані, інформація, документи зберігалися на серверах Google", - написали у повідомленнях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

"Це ж американський домен, ви тримали всі документи на чужому домені?", "А чому фашисти тримають пошту на американському Gmail?", "Доменна зона 1 рівня .gov належить США... Ви мали на увазі напевно gov.ru", "Найкраще, що я читав сьогодні".

Нагадаємо, раніше глава Держдуми рф заявив, що країни Європи будуть змушені компенсувати росії збитки, завдані санкціями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Іспанії зустрінеться з Володимиром Зеленським у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що елітна яхта "Amadea" підсанкційного Сулеймана Керімова під прицілом США