Окупанти з рф продовжують атакувати та обстрілювати Україну, а захисники ЗСУ, ТрО та інших підрозділів набувають бойового досвіду.

У TikTok показали як ховаються українські захисники, у криївці під ялинкою. Невеличке відео зняли українські тероборонівці, які вирахували схрон та показали, як визначають "своїх", ніяких "паляниць" не треба.

ЗСУ, тероборона. Фото: TikTok
ЗСУ, тероборона. Фото: TikTok

Зі зброєю в руках один з тероборони підійшов до ялинки та запитав: "Тут є хтось, хлопці?" І після короткого мовчання вигукнув "Слава Україні!", з-під землі одразу пролунало "Героям слава!"

"Наші", - зраділи захисники, та розсміялися.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Своє відео назвали "Хто під ялинкою живе? Свої"

У коментарях зауважили, щоб не підказували москалям, як вміють ховатися ЗСУ. Та було й безліч тих, хто з захопленням побачив, як працюють українці.

ЗСУ, тероборона. Фото: TikTok
ЗСУ, тероборона. Фото: TikTok

"Це ж так мабуть Бандера від Кадирівців ховався?", - пожартували. "Блін я навіть не подумала б, що там хтось ховається", "Аааа, он де Бандера ховався від кадирівців! А другий там хто — чи не Махно часом?", "Навіть ялинка за нас", "після цього росіяни будуть говорити, що ми дерева змушуємо за нас воювати", - написали у коменатрях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

@soldat_funtik

Хто під ялинкою живе? Свої! Слава Україні! #зсу #тероборона #україна путінхуйло

♬ оригинальный звук - Funtik

Нагадаємо, раніше українці згадали посиденьки лідера "Бумбоксу" Хливнюка з Кузьмою Скрябіним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Держдуми рф заявив, що країни Європи будуть змушені компенсувати росії збитки, завдані санкціями.

Також "Знай.ua" писав, що Іван Дорн похвалився забороною на в'їзд до росії на 50 років з Птушкіним, Лободою і Данилко.