У перші дні війни російські окупанти ще вірили у свої шанси захопити Київ, тому активно наступали на Київщині. Журналісти розповіли історію 20-річного українця, який у першому своєму бою під Києвом з РПГ зупинив цілу колону техніки рф.

У Київській області 20-річний українець з 114-ї бригади територіальної оборони зупинив колону окупантів за допомогою одного РПГ. Примітно, що у нього не було ніякого досвіду і він вперше вступив в бій з противником, який до того ж мав перевагу як в техніці, так і в кількості особового складу.

Бійці, які відбили атаку окупантів. Фото: скрін youtube
Бійці, які відбили атаку окупантів. Фото: скрін youtube

Сам герой скромно зізнається, що під час бою не боявся, так як на це просто не було часу, адже потрібно було діяти блискавично.

Російський танк. Фото: скрін youtube
Російський танк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Коли ведеться постріл час немов зупиняється, тому було не до страху. Йшов один танк ми відкрили по ньому вогонь. Згодом обстрілу він був підбитий",- скромно розповів 20-річний герой.

"Це був перший танк, який вів основну колону", - зазначив товариш молодого бійця.

Раніше Знай писав, Патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової.

Також наш портал інформував, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Крім того, наш портал писав, легендарний футболіст і брат мера Києва Володимир Кличко запевнив, що перемога України - це єдиний варіант завершення війни: Росія серйозно прорахувалася.