Лідер Національного Корпусу, перший командир полку "Азов" Андрій Білецький повідомив, що весь світ почув про захисників міста Маріуполь, де російські окупанти продовжують масовані обстріли, порівнюючи все з землею. Про це він написав у своєму telegram-каналі.

Андрій Білецький повідомив, що Ігор Галушко, який представляв Україну на "Іграх Нескорених" в Гаазі завоював золоту медаль у веслуванні. На п'єдестал він став з прапором України з написом "Save Mariupol", щоб розповісти всьому світу про захисників Маріуполя. Білецький зазначив, що українці непереможний народ як у війні, так і в спорті.

Скрін telegram
Скрін telegram

"Прапор з написом "Save Mariupol" сьогодні побачив весь світ. Все завдяки нашому побратиму Ігорю Галушко. Саме він завоював "золото" у веслуванні на "Іграх Нескорених" в Гаазі. Цей боєць розповів про захисників Маріуполя. Українці непереборні і на війні, і в спорті!",- повідомив Білецький.

Маріуполь. Фото: скрін youtube
Маріуполь. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Водночас у Маріуполі - пекло. Заступник командира полку "Азов" Паламар повідомив, що окупанти скинули надпотужну авіабомбу, за деякими даними вагою до 3-х тонн в районі польового госпіталю і місцях, де знаходилися цивільні. Під завалами опинилися сотні людей, але точну кількість визначити неможливо.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".