Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв запропонував російським військовим зайнятися денацифікацією всіх іноземців, які вступили до лав ЗСУ.

Про це він написав у своєму офіційному Telegram-канал.

Він не вважає їх справжніми добровольцями, і заявляє, що Женевські конвенції на них поширюватися не повинні. В черговий раз політична верхівка завуальовано натякає, що їх армія несе величезні втрати, тому і йдуть на такі жахливі вчинки.

"Справжні добровольці - це французький полк "Нормандія-Німан", перша і друга армія Війська Польського, які брали участь разом з нами в Берлінській операції в 1945 році, перший чехословацький армійський корпус, який бився пліч–о-пліч з Червоною Армією в роки Великої Вітчизняної війни", - заявив Медведєв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Медведєв, фото з вільних джерел
Медведєв, фото з вільних джерел

Він зазначає, що найманці - ніякі не добровольці, і їх потрібно ліквідувати. Заступник голови Радбезу далі зазначив, що вони зобов'язані відповісти за свої дії, якщо залишаться в живих. У такий спосіб він натякає, що їх будуть намагатися ліквідувати в першу чергу.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

"Тому іноземні найманці в Україні, які не здадуться нашим військам разом зі своїми наставниками з бандерівців, підлягають денацифікації в першу чергу" - йдеться в повідомленні під постом.

При цьому, чомусь Дмитро Медведєв вирішив упустити той факт, що російська влада набирає бійців в ПВК "Вагнера", яка є забороненою, а також заохочує участь бойовиків Асада в цинічній війні проти України.

Нагадаємо, що звірства росіян у Маріуполі порівняли з сирійським Алеппо: діють за однією методичкою

Раніше повідомлялося, що Анатолій Анатоліч розповів, як російські опозиціонери маніпулюють свідомістю українців

Також, невдалі атаки росіян: у Генштабі ЗСУ розповіли, що сталося за ніч, 20 квітня