У мережі розповіли історію чоловіка з Північної Салтівки, що в Харкові, який відмовляється евакуюватися. Все це незважаючи на постійні обстріли.

Його фотографії були опубліковані в мережі, а також розповіли його історію.

Справа в тому, що він геть відмовляється евакуюватися звідти, і по всій видимості не збирається цього робити. Це незважаючи на те, що район постійно піддається обстрілу з боку російських окупантів.

Харків'янин, фото: вільне джерело
Харків'янин, фото: вільне джерело

У великому 16-поверховому будинку він залишився зовсім один. Решта виїхали, так як існує ймовірність ракетного удару

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дідусь в квартирі живе разом зі своїми канарейками. Причина по якій він не хоче їхати-невідома. Можливо, не хоче кидати рідні місця, адже зараз в Україні скрізь небезпечно. Крім того, потрібно ще живим виїхати з Харкова, а це завдання не з простих через постійні обстріли і ракетні удари.

Харків'янин, фото: вільне джерело
Харків'янин, фото: вільне джерело

Раніше повідомляли, що на Харківщині за добу загинуло п'ятеро людей. Противник відкривав вогонь з артилерії регулярно. Про це повідомив голова Харківської обласної Військової адміністрації.

Олег Синьогубов заявив, що в Харківській області в результаті ворожих обстрілів за добу загинули п'ятеро людей, а 17 отримали поранення.

При цьому, як було зазначено, підстав для евакуації громадян немає. Але, ми бачимо картину, що місцеві жителі самі не хочуть сидіти в постійному страху, тому виїжджають самостійно.

Харків'янин, фото: вільне джерело
Харків'янин, фото: вільне джерело

"У нас знову були обстріли з реактивних систем залпового вогню і з артилерії - знову Салтівка, Північна Салтівка... а також історичний центр Харкова... Вже у нас за добу п'ятеро загиблих і 17 осіб отримали поранення", - зазначив керівник ОВА.

Нагадаємо, що порівняння умов утримання українців і російських окупантів у полоні: особисте ліжко і телевізор

Раніше повідомлялося, що россіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового

Також, Україна отримала довгоочікувані винищувачі від США і союзників