Стало відомо про те, що зоопарк в Миколаєві знову піддався ракетними ударами від російських окупантів. Перші подробиці.

Про це повідомив директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчій у соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно він сповіщає актуальну інформацію про події в місті.

На цей раз було опубліковано дві фотографії з місцевого зоопарку. Одна з ракет прилетіла у вольєр до тварини, і на щастя не вибухнув. Ніхто не постраждав. Другий же снаряд влучив просто посеред вулиці, де щодня гуляють діти.

"Ще два "подарунки" за ніч" - підписана публікація в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше мер Миколаєва Олександр Сенкевич зазначав, що в місті прогриміло кілька вибухів.

Миколаївський зоопарк, фото: Facebook
Миколаївський зоопарк, фото: Facebook

"У Миколаєві прогриміло кілька вибухів. З'ясовуємо ситуацію. Оперативну інформацію повідомлю вам з ранку", - заявив мер. Віталій Кім також підтвердив дану інформацію зазначивши, що це засмучує, але не зупиняє нас з вами.

За інформацією Генштабу на 18 квітня, очікується, що російські окупанти продовжать ведення бойових дій з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області.

Миколаївський зоопарк, фото: Facebook
Миколаївський зоопарк, фото: Facebook

Обстрілу піддаються також і інші міста України, в тому числі і Львівська область. Раніше окупанти запустили туди як мінімум 4 ракети, які вбили 7 осіб, і ще понад 11 були поранені. Вони не зупиняються.

Нагадаємо, що Україна готова повернути всю Донецьку і Луганську області в ході другої фази

Раніше повідомлялося, що не всі білоруси-лукашенко: як лікарі з сусідньої держави рятують життя українців

Також, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу