У соціальній мережі розмістили дуже важливу інформацію, в якій можна почути промову популярного письменника з росії. Дмитро Биков публічно заявив, що він бачить, як зараз народжується велика країна і це далеко не росія.

Відповідну інформацію розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

У мережі з'явилися дивовижні кадри за участю письменника з рф Дмитром Биковим. Він вирішив публічно висловитися про те, що зараз відбувається.

За його словами, на даний момент відбуваються неймовірні речі - створення великої і сильної країни. І тут російський письменник говорить саме про Україну.

"На моїх очах народжується велика країна, і це не рф - російський письменник Дмитро Биков «мені болісно прикро, з одного боку, а з іншого - я страшно ними гордий. Вони так використовували свої 30 років незалежності... Зовсім не так як ми: ми їх використовували для ресентименту, а вони - для формування великої країни», - сказав він», - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами Дмитра все стає ясно. Він в декількох словах сказав те, що бачить, і він явно правий. Те, що Україна сильна і велика країна – це правда.

Після того, як кривава війна між росією і Україною закінчиться, весь світ побачить неймовірну і процвітаюча країну – Україну.

Нагадавши, у мережі розповіли, як лікарі і бералусі рятують українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олена Олена повідомила, що він залишає територію України.

Також портал "Знай" писав, що Японія повідомили про військову допомогу для України.