Багато країн світу допомагають Україні протистояти російським окупантам, допомагаючи фінансово і озброєнням. Так, Японія приєдналася і також надасть Україні допомогу у вигляді комплектів ядерного біологічного та хімічного захисту. Про це повідомляє Міноборони Японії в соцмережі twitter.

За півтора місяця війни практично весь цивілізований світ підтримав Україну, яка протистоїть російським загарбникам. Уряди країн допомагають чим, можуть, зокрема фінансово і озброєнням. Так, підтримати Україну в нелегкій боротьбі вирішили і в Японії.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

Стало відомо, що Міністерство оборони Японії надасть Україні комплекти ядерного, біологічного та хімічного захисту (NBC), а також дрони в рамках допомоги в протистоянні російській агресії.

Скрін twitter
Скрін twitter

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Міноборони Японії вирішило надати українському уряду костюми NBC, маски NBC і дрони. Боротьба українців за свою країну все ще триває, так що Міноборони Японії буде і далі надавати нашу максимальну підтримку. За Україну", - йдеться в повідомленні Міноборони Японії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, під Маріуполем російські окупанти утримують у таборах понад 20 тисяч людей: радник мера поділився шокуючими подробицями.

Також наш портал інформував, Google розкрив світу раніше секретні військові об'єкти Росії: винищувачі 5 покоління, авіабази, ядерну зброю.

Крім того, наш портал писав, командир морської піхоти Сергій Волина звернувся до Папи Римського за допомогою для Маріуполя : "Не молитвами єдиними".