Битва за Донбас переламає хід війни, та Україна зможе нарешті повернути свої втрачені території у 2014 році.

Україна зможе не просто перемогти ворога та вигнати з своєї території, а відновити кордони, вкрадені у 2014 році. Таким чином буде поставлена крапка у протистоянні з ворожою армією. Про це розповів генерал Віктор Ягун в ефірі проєкту FREEDOM на каналі "Україна 24".

Зі слів генерала, росія стягувала на схід України всі основні сили, наступ мав розпочатися орієнтовно 15 квітня, але завадили погодні умови та ситуація в регіоні. Ягун впевнений, що у рф бракує солдатів для наступу.

"Ми не тільки зможемо деокупувати наші нещодавно окуповані території, ми реально зможемо вийти на державні кордони - ті, які були у 2014 році", – сказав Ягун.

Для того, щоб напасти на Україну, росія стягувала резерви й готувалася до нападу два роки. Наразі, їхня армія деморалізована та розбита, та складається з купи зібраних де-не-де окупантів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Генерал попередив, що ніякі релігійні свята не змусять рашистів відкласти загарбницькі плани. вони будуть намагатися отримати будь-яку перемогу до 9 травня, і якщо окупанти не отримають ніяких перемог, це буде удар більший, ніж потоплення "Москви".

Нагадаємо, раніше "Гради" обстріляли волонтерів фонду Вадима Столара на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії наслідували приклад фашистської Німеччини при підготовці до параду: літають новою свастикою.

Також "Знай.ua" писав, що війна позбавила українців вихідних на Великдень та травневі свята, скільки відпочиватимемо.