На превеликий жаль, українцям досі треба знати, чим "дихає" північний сусід, який вторгся на нашу територію, та продовжує впродовж 54 діб нищити міста, та вбивати мирних мешканців.

Російські ЗМІ повідомляють, що російська армія, яку самі росіяни називали другою армією світу, а українці дізналися, що це навала мародерів, крадіїв та вбивць, готується до параду перемоги 9 травня. Стало відомо, що у небі над рф пролетять винищувачі, у вигляді латинської літери Z, як символу війни з Україною. Імовірно, рашисти сподіваються оголосити про перемогу у "спецоперації" до того часу.

Літаки рф. Фото: Telegram
Літаки рф. Фото: Telegram

Знак, який став символізувати рашизм для українців, (росіяни вигадують свої значення цієї літери), з'явиться у небі, створений літаками Міг-29.

Якраз цими днями у рф готуються до проведення параду, імовірно вважаючи, що до цього часу війну в Україні завершать. На відео видно, що для створення повітряної фігури було залучено 8 винищувачів. Військові літаки цієї моделі Кремль використовує для знищення мирних кварталів українських міст.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Було б набагато краще, якби вони забралися геть, і, ймовірно більшості українців не було б абсолютно жодного діла до того, що там і у якій формі літає над деградантами.

Літаки рф. Фото: Telegram
Літаки рф. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в умовах воєнного стану скасували поняття святкових і неробочих днів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", громадяни України, які хочуть перетнути державний кордон зобов'язані мати закордонний паспорт.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Садовий розповів про постраждалого хлопчика після обстрілу Львова.