Стало відомо про те, що в Стамбулі прогримів сильний вибух. Сталося це після того, як Туреччина розгорнула в Іраку військову операцію проти членів Робочої партії Курдистану.

Про це стало відомо завдяки виданню Anadolu.

Сталося це в районі Бейоглу, і за першими даними, це вибухнули підземні кабелі. При цьому, кількість жертв не уточнюється, однак, поранених точно величезна кількість.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

До слова, незадовго до цього турецьким Міністерством оборони було оголошено про початок нової військової операції проти Робочої партії Курдистану в північній частині Іраку.

"Наші героїчні льотчики успішно вразили цілі, що складаються з укриттів, бункерів, печер, тунелів, складів боєприпасів і так званих штабів. Ми сповнені рішучості врятувати нашу благородну націю від терористичної біди, яка переслідувала нашу країну протягом 40 років" - йдеться в повідомленні від турецького Міністерства оборони.

Вони зазначають, що боротьба триватиме до тих пір, поки не буде нейтралізований останній терорист.

Варто відзначити, що робітнича партія Курдистану визнала терористичною організацією в багатьох країнах світу. Зокрема, в Європейському Союзі. Працюють вони вже більше 40 років, і весь цей час намагаються створити окрему автономію в складі Туреччини.

Що з цього вийде, і чи потрібна світу ще одна війна-покаже лише час.

Наступальні дії також підтримувалися артилерійськими частинами. Інформації щодо жертв та постраждалих міністр не надав. До слова, чи пов'язаний вибух у Стамбулі з цією операцією-невідомо.

Нагадаємо, що окупанти деморалізовані і не хочуть йти в бій, готові навіть "прибрати" командира

Раніше повідомлялося, що в Катюжанці після окупації знайшли таємні записи росіян, злили всі плани Путіна на Україну

Також, українські знаменитості постраждали від рук окупантів, їхні будинки розбиті.