У США почали використовувати український досвід у війні з Росією

У США військові почали навчання за сценаріями з України. Головне завдання — підготуватися до бою з агресорами такими, як рф або Китай. Про це повідомляють "Голос Америки" в Україні.

Збройні сили США озброяться досвідом українців, щоб побачити, чому росії не вдалося швидко встановити контроль над країною в перші тижні війни.

Навчання в США. Фото: Youtube
Навчання в США. Фото: Youtube

У Каліфорнійському національному навчальному центрі Міноборони США проведуть детальний аналіз подій, враховуючи сценарії тих ситуацій, що спостерігаються в Україні після російського вторгнення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Інструктори армії США готуватимуть своїх солдатів до можливих майбутніх боїв з такими противниками, як рф та Китай.

Навчання розпочалися у квітні. Ворогами зображені "російські солдати", які контролюють вигадане місто, поширюють дезінформацію проти американських військових та готуються до атак на наступне місто.

Навчання в США. Фото: Youtube
Навчання в США. Фото: Youtube

До інформаційної війни у соцмережах відносять також емоційні нічні відеозвернення президента України Володимира Зеленського та спроби росії звинуватити українців в інсценуванні масових убивств мирних жителів у Бучі.

Представниця Мін армії США Крістін Вормут заявила, що інформаційна війна буде розглянута, як важлива ланка ведення війни у сучасних умовах.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл та принц Гаррі на "Іграх нескорених" підтримали українську збірну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Приват24" перестане працювати в ніч з 17 на 18 квітня.

Також "Знай.ua" писав, що у Європі не розуміють, що саме відбувається в Україні.