Після звільнення північних та центральних областей весь світ побачив жахи, що коїла нелюдська орда рашистів на нашій землі. Вбивства мирних людей, цілеспрямовані розстріли беззбройних, зґвалтування дітей та жінок – це лише частина звірств, які чинили орки.

Тепер головна задача українських та міжнародних слідчих ретельно задокументувати усі злочини окупантів, аби кожен нелюд відповів за свої злодіяння.

Тож для цього група ентузіастів представили спеціальний проект "Геноцид українського народу" – портал, на якому можна відстежити місце та склад злочину.

"Усі ці кадри облетіли весь світ. І світ одноголосно назвав війну в Україні геноцидом українського народу. Щоб ніхто не забував про злочини армії РФ і зміг особисто переконатися у звірячих намірах Росії, було створено цей сайт. Завдання якого – показати масштаби злочинів проти людяності російськими окупантами в Україні. Якщо ви стали свідками злочинів російської армії, можете вказати адресу та надіслати фото – напишіть нам на електронну пошту feedback@genocideofua.org. Ми внесемо їх до нашої бази. Жоден злочин не повинен залишитися безкарним. А кожне втрачене життя – не забуте", – йдеться у повідомленні від розробників порталу.

У українців та слідчих ще багато роботи, адже багато жахів ще належить документувати після звільнення наших територій. А поки автори проекту закликають усіх, хто став свідком злочинів рашистів аби постраждав від навали нелюдів долучатися до допомоги, аби притягнути усіх військових злочинців до відповідальності і показати світові правду про війну в Україні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще