Мер столиці України Віталій Кличеко звернувся до жителів Києва. Він розповів про те, що окупант зробив ракетні удари по серцю України.

Відповідну новину Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

На превеликий жаль, ворог продовжує щодня бомбити Україну. Потрібно повідомити про те, що окупант ніяк не може забути про Київ і знову почав скидати бомби на столицю.

"Друзі! Внаслідок ранкового ракетного удару, в Дарницькому районі столиці загинула одна людина, кілька постраждалих шпиталізували. Медики надають всю необхідну допомогу. Наші сили протиповітряної оборони роблять все можливе, аби захистити нас, але ворог – підступний і безжальний. Не таємниця, що один з російських генералів днями заявляв, що вони готові до ракетних атак по столиці України. І, як ми бачимо, – вони здійснюють такі обстріли", - звернувся до українців мер Києва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім цього, важливо нагадати про те, що Віталій Кличко неодноразово просив українців поки не повертатися до Києва, так як ймовірність ракетних обстрілів дуже велика, точно так само, як і по всій території України.

Також є інформація про те, що в Київській області вже почали відновлення містечок і селищ після тимчасової окупації рашистів.

Нагадавши, у мережі розповіли, скільки українців повернулося на Батьківщину під час війни.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Маша Єфросиніна висміяла орків.

Також портал "Знай" писав, що Оля Полякова розповіла українцям про стосунки на відстані з чоловіком.