Всім добре відомий український професійний боксер і мер столиці України Віталій Кличко повідомив про виконану роботу зі своїм братом. Стало відомо, що брати Клички щодня спілкуються зі світовими ЗМІ, щоб розповісти правду про те, що відбувається в Україні.

Відповідну інформацію Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! І я, і мій брат Володимир продовжуємо спілкуватися з іноземними ЗМІ. Маємо дуже багато запитів. І даємо по кілька інтерв‘ю та включень наживо щодня. Ми використовуємо всі можливості, щоб донести світу правду про те, що відбувається сьогодні в Україні, як Росія знищує нашу державу та вбиває мирних українців. Залучаємо необхідну допомогу та підтримку. Зокрема, пізно ввечері вчора в ефірі CNN Володимир звернувся до держав-партнерів із закликом більш потужної підтримки України. Зокрема, він нагадав світовим лідерам, що напередодні широкомасштабного російського вторгнення в Україну, вони обіцяли РФ «тяжкі наслідки» за такі дії. Після геноциду, який вчинили російські орки в Бучі, Ірпені, Гостомелі, Бородянці і який вони продовжують на тимчасово окупованих територіях, після буквального знищення багатьох українських міст та селищ, «тяжкі наслідки» вже мали б настати! Детальніше — в інтерв’ю Володимира каналу CNN", - звернувся до українців мер Києва.

Нагадавши, у мережі повідомили, скільки українців повернулося на батьківщину з початку війни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", Маша Єфросиніна висміяла росіян.

Також портал "Знай" писав, що Оля Полякова розповіла про стосунки на відстані.