Президент росії, Володимир Путін, наказав військовому командуванню берегти техніку, але при цьому не шкодувати солдатів.

Про це розповів екс-заступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант у відставці Ігор Романенко, в проекті "Україна разом" на каналі "Україна 24".

Ігор Романенко вважає, що зараз зусилля, які докладає військово-політичне керівництво російської федерації, результату не дає. Їм не допомагає ні прихована мобілізація, ні призов недосвідчених військовослужбовців строкової служби.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

"З технікою проблеми. На нараді, яку Путін приводив більше тижня тому з керівним складом силових структур, було сказано, що солдатів не шкодувати. Це ще "Жуковський підхід", який пройшов радянські часи і є в Збройних силах РФ зараз. А щодо техніки - бути дуже обережними, зберігати, тому що відновити фактично в ході війни неможливо", – повідомив Романенко.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

путін. Фото: YouTube
путін. Фото: YouTube

За словами Романенка, російські окупанти вже протягом трьох тижнів намагаються сформувати ударне угруповання, але поки це не вдається.

"Треба готуватися до опору і знищення ще двох третин військового потенціалу від тієї навали, яка прийшла до нас 24 лютого. Третину ми вже знищили", - заявив він.

Варто нагадати, що за даними Генштабу станом на 15 квітня орієнтовно втрати противника склали: 20 000 чоловік особового складу, 756 одиниць танків, 1976 бойових броньованих машин, 163 літаки, 144 вертольоти, 8 кораблів, та інше.

Нагадавши, українці впізнали дружину окупанта, яка дозволила йому ґвалтувати українських жінок: "переїхала до Криму в 2018"

Раніше Знай писав, "кладовище знищених танків у Бучі": брутальні кадри з Київської області змушують стукати дах

Також Знай повідомляв, що "смердюча купа російського металобрухту": ССО України показали, як вони працюють в Донецькій області