Жителям України показали чергові жахливі кадри після бомбардування російськими окупантами. Цього разу вирішили показати розруху в Чернігові, від якої в українців холоне кров.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті " BBC_UA»

Є відомості, що Чернігів був близько місяця під оточенням рашистів. Після того, як вони покинуло місто і ЗСУ його зачистили від орків, з'явилися Карди руйнувань.

"Чернігів загоює рани. Чернігів понад місяць перебував в оточенні російських військ. Одне з найстаріших міст України зазнало ракетних, бомбових і артилерійських ударів. За словами, міської влади, 70% міста зруйновано. Ось як Чернігів виглядає сьогодні. Фото - Getty Images #bbc_ukrainian #warinukraine #chernihiv #війнавукраїні #війнавукраїні #чернігів", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці, які з нетерпінням чекають приємних і хороших новин з фронту, активно стежать за кожною публікацією. Люди не змогли утримати своїх емоцій, дивлячись на цю розруху, і почали писати відгуки під знімками.

"Віддай їм Боже всім до одного хто скоів зло на нашій землі", "а як зате тепер панорама відкривається !", "Боже, яку красу знищили", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост BBC в Instagram
Коментарі на пост BBC в Instagram

Коментарі на пост BBC в Instagram
Коментарі на пост BBC в Instagram

Нагадавши, з'явилися відомості про те, що Стівен Сігал відправився в москву на свій день народження, щоб підтримати Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай", автор Карткового будиночка знімає документальний фільм про Буча.

Також портал "Знай" писав, що у соціальній мережі показали купу кинутої амуніції окупантів.