У мережі вирішили показати, як сили спеціальних операцій України працюють по ворогу в Донецькій області.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "Правда"

Вже весь світ чудово розуміє, які війська в Україні. Наші воїни - справжні професіонали і Герої, вони здивували всю планету. Путін, який пішов війною в Україну ніколи в житті навіть і не чують про такий потужний опір і відсіч.

"Ти - російський окупант у Донецькій області. Твоя колона заходить в один з населених пунктів. Як завжди "героїчно" намагаєшся ховати свою техніку між житловими будинками. Але секунда часу і твій металобрухт (БМП, Камаз, Урал) потрапляє в пекло. Ми - ССО України. "Пасемо" росіян в одному з населених пунктів у Донецькій області. Спостерігаємо, наводимо гармати і міномети. Працювати. Мораль історії: ми – очі, ми – розум, ми - руки, які серед іншого вміло володіють навичками стрільби з важкої зброї. Ти - так і залишишся смердючою купою побитого російського металобрухту. Так буде завжди", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Потрібно нагадати, що наші Герої знищують ту саму "другу армію світу" кожен день. Українські військові вже увійшли в світову історію, точно також як і громадяни України, які володіють незламною душею і неймовірною тязі до свободи і незалежності.

Нагадавши, у мережі повідомили, що Польща вводить повне ембарго на російське вугілля.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, що податкова знову серйозно взялася за малий бізнес.