У соціальній мережі в черговий раз показали Тік-ток з так званими кадирівцями. Ці "хлопці" вже прославилися як найлютіші тіктокери, які воюють з повітрям і світлофорами.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "Шпальта"

Вже всім давно зрозуміло, що кадирівці – це просто залякування для російських хлопчиків. Наші воїни ЗСУ вже неодноразово показували цим окупантам, на що вони здатні, знищуючи ворога і його техніку в пух і прах.

Після того, як так звані кадировці були розгромлені в Київській області, і не один раз, вони почали публікувати свої «страхітливі» відео, воюючи з повітрям.

«Що не так з тік-ток кадирівцями? Оператор не ховається за стіну.. #валка", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Дивлячись на дане відео, навіть не потрібно бути умільцем, щоб зрозуміти, що знімають ці окупанти. Вони вже неодноразово виставляли себе посміховиськом, і, мабуть, їм це подобається.

Що стосується самого Кадирова, то він не припиняє кидатися дуже серйозними заявами, з погрозами взяти Київ. Також його неодноразово ловили на брехні, і було доведено, що він не брав участі в бойових діях біля Києва.

Кадировці, ймовірно, розуміють, що їх чекає при зустрічі ЗСУ.

Нагадавши, у мережі розповіли, скільки платять українським біженцям в Європейському Союзі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Потап показав обстріли окупантами житлових будинків в Україні.

Також портал "Знай" писав, що Макс Барських заявив, що працює над новим треком для ЗСУ.