У соціальній мережі оприлюднили дуже незвичайне фото, на якому можна побачити самотніх корів, блукаючих серед поля. Ці тварини мабуть п'ють воду з ями, яка залишилося після приземлення ракети окупантів.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Телебачення Торонто»

На сьогоднішній день дуже важко уявити і знайти українське місто, яке не бачило ракет окупантів. За півтора місяці путін знищив місто Маріуполь ракетами, і не тільки, дуже серйозно дісталося Харкову, Чернігову і багатьом іншим містам. Однак, не дивлячись на величезний збиток інфраструктурі, українські воїни ЗСУ продовжують знищувати окупантів, не даючи їм захопити нашу територію.

На кадрах, опублікованих в соціальній мережі можна побачити моторошну картину, яка передає жахливу атмосферу не тільки серед людей, а й серед тварин.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

«"Самоорганізовані корови п'ють воду з новонародженого озера», – підписав зроблене під Черніговом фото його автор Ілай Тайлер», - повідомляється в соціальній мережі.

Дуже шкода, що українці стали свідками цього фашизму, який влаштував путін. Глава росії навіть гірше Гітлера, так як весь цей терор і геноцид українського населення відбувається в 2022 році.

Нагадавши, Надя Дорофєєва потужно заспівала гімн України на стадіоні в Польщі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українець, що вижив, розповів про жахи в Бучі.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли, що потрібно робити під час хімічної атаки.