У соціальній мережі розмістили дуже важливу інформацію, яка може врятувати життя українців. Через останні події в Україні з'явилася ймовірність того, що росія може застосовувати хімічну зброю.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Еспресо»

Українцям розповіли, як потрібно діяти під час хімічних атак.

"Що робити в разі хімічної атаки хлором, азотом, зарином чи іншими хімречовинами: поради від МОЗ", - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, на самому сайті "Еспресо" детально описали, що потрібно робити під час хімічної атаки або аварій. В першу чергу потрібно щільно закрити вікна і двері, вентиляційні отвори, димоходи, заклеїти щілини у вікнах папером або скетчем, включіть телевізор або радіо для подальших інструкцій, попередити близьких про небезпеку і можливу евакуацію, а також потрібно вимкнути побутові прилади і газ.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також якщо під час хімічної атаки ви проводите евакуацію, вам необхідно мати з собою аптечку і дуже добре одягнутися, так, щоб шкіра була максимально ізольована.

Якщо ж сталося так, що сталася хімічна атака хлором, то бажано пересуватися по поверхнях, тобто на підвищеннях. Під час такої атаки може погіршитися зір, почервоніння, з'явиться нудота, сильна і пекучий біль, задишка, а в деяких випадках і блювота.

Нагадавши, у мережі повідомили, як пройшла зустріч путіна з лукашенком.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що українці почали масово продавати свої долари і євро.