Стало відомо про те, що президент Росії Путін відправився на Далекий Схід з Олександром Лукашенком. Все для того, щоб обговорити ситуацію в Україні.

Вранці вівторка, 12 квітня вони зустрілися в російському місті Благовєщенськ, після чого разом поїхали на космодром Східний.

Саме там, судячи з усього, пройдуть їхні переговори. Ймовірно, там будуть зроблені наступні кроки, і можливо, Путін продовжить умовляти Білорусь вступити в цю цинічну війну проти України.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Крім того, на космодромі вони взяли участь у церемонії нагородження льотчиків-космонавтів, і провели розмову зі співробітниками.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Далі російський диктатор заговорив про Україну. На його думку, ситуації, що склалася, не можна було уникнути.

"Цілі операції із захисту Донбасу будуть досягнуті, вони благородні-допомога Донбасу. Зіткнення з антиросійськими силами, що вирощувалися в Україні, було неминуче, це було питання часу. Росія не збирається ізолюватися і її ізолювати від усього світу неможливо. Київ публічно відмовився виконувати Мінські угоди, продовжувати терпіти геноцид було неможливо " - чергові казки Путіна.

За словами російського диктатора, мета цієї війни виключно благородна. Мабуть, він не враховує того факту, що гинуть тисячі мирних жителів. Варто взяти тільки передмістя Києва, або ж Маруіполь, де за словами місцевого голови було ліквідовано понад 10 тисяч цивільних. Це по істині геноцид українського народу, який влаштувала Росія. Тут не може бути ніяких виправдань, адже люди продовжують гинути.

Лукашенко. Фото: скрін youtube
Лукашенко. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що Олександр Лукашенко по ходу зустрічі не зробив ще жодної заяви. Мабуть, цього разу не взяв з собою карту, щоб показати, "звідки готувався напад".

Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube
Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що главу МЗС Дмитра Кулебу війна позбавила спілкування з донькою, копія татка

Раніше повідомлялося, що заместитель Генсека ООН ледь підібрав слова після побаченого в Бучі та Ірпені

Також, зскільки отримають безробітні під час війни: розмір і порядок оформлення виплат