Голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус записав нове відеозвернення в якому попередив про поширювані фейки в мережі про те, що на Чернігів готується новий наступ.

"Не ведіться на фейки про те, що Чернігів найближчим часом закриють на в'їзд і виїзд і про те, що скоро знову буде наступ на місто. Довіряйте тільки офіційній інформації", – зазначив В'ячеслав Чаус.

Також глава адміністрації попросив людей, які зараз пересуваються по області бути максимально обережними і не заїжджати на узбіччя.

"Тим хто пересуваються по області, будьте обережні, не заїжджайте на узбіччя, армія рф залишила після себе дуже багато мін. На узбіччі розірвалася протитанкова міна і людина загинула. Я вас дуже прошу, без критичної необхідності в місто поки не повертайтеся. Ми зобов'язані відновити критичну інфраструктуру, а чим більше людей повернеться, тим більше ресурсів буде споживати місто, дайте нам ще трохи часу", – заявив В'ячеслав Чаус.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще