Росіяни готуються до партизанської війни на своїй території, посилюючи нагляд за залізничним сполученням після "рейкової війни" в Білорусі.

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що росіяни почали готуватися до ведення партизанської війни на своїх теренах. Мінтранс рф зобов'язав "Російські залізниці" забезпечити взаємодію з ФСБ та МВС.

У телеграмі до керівництва компанії йдеться про забезпечення взаємодії МВС та ФСБ за допомогою залізниці.

"Підвищені заходи безпеки пов’язані з "загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю", - підкреслили у розвідвідомстві.

Заходи контрдиверсій на російській залізниці вже вводили на початку війни, та постійно посилюють, після провалу бліц-крига.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Припускають, що посилення готовності пов'язане з діями білоруських "рейкових партизан", які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною. Таким чином доставка зброї стає неможливою.

Також підкреслюють, що вибухи на нафтобазі та на складі боєприпасів у Білгороді змушують бути окупантам на по готові.

Нагадаємо, раніше головнокомадувач ЗСУ Валерій Залужний здивував "космічною" зброєю проти крил росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загін кадирівців в тікток знімають ролики для "дона" навіть перебуваючи при смерті.

Також "Знай.ua" писав, що експертиза збитих українськими системами ППО ракет рашистів довела, що значна частина складових цих ракет виробляється в США та Німеччині.