Поки місцезнаходження самого Віктора Медведчука залишається загадкою, його майно продовжують знаходити по всьому світу та вилучати на користь України.

Приміром, не так давно було знайдена яхта проросійського олігарха. Тепер стало відомо, що величезну яхту олігарха Віктора Медведчука передадуть в управління АРМА (Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів) згідно з рішенням суду.

На даний момент яхта "Royal Romance" знаходиться в хорватському порту Рієка.

Раніше Знай.UA повідомляв, що в Італії знайшлася путінська яхта за 75 мільярдів.

На каналі Олексія Навального у YouTube, показали, що у президента терористичної країни є майно, яке знаходиться у Європі. Крім того, у його дочок та колишньої дружини російського правителя є нерухомість у Франції.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На Заході, тобто у Європі тримають власність найкращі друзі путіна - Алішер Усманов, Олег Дерипаска, Роман Абрамович. Вони вважаються за росіян, але живуть за кордоном.

На західному узбережжі Італії, в порті Марина-ді-Каррара, де знаходиться пришвартована яхта "Шахерезада". Вартість яхти - 700 млн доларів. Довжина яхти - 140 метрів, сама яхта містить 6 поверхів палуб.