Молода вдова стверджує, що російські солдати не хочуть цієї війни і що війська думали, що вони «ходять на регулярні навчання», але замість цього опинилися в зоні бойових дій.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Strar»

Російські жінки висловилися проти путіна і російського вторгнення в Україну, оскільки путін наполягає на тому, що «все йде за планом».

Скорботні вдови, матері і сестри російських солдатів, загиблих в результаті конфлікту, звинуватили путіна в тому, що він розлучив їх сім'ї.

Мама Анастасія Банщикова, яка живе в Оренбурзі в росії зі своєю трирічною дочкою, розкритикувала війну, заявивши: "Це не наша війна, не ми її почали. Це війна влади".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Молодій мамі сказали, що її 21-річний чоловік Віктор загинув під час бойових дій в Україні.

росія
росія

В інтерв'ю The Telegraph Банщикова сказала: "Мені зараз так страшно. Я розумію, що наші пацани там не хочуть цієї війни. Вони думали, що їдуть на звичайні навчання, а опинилися в м'ясорубці. Я хочу, щоб все закінчилося якомога швидше, мирно і з мінімальними жертвами".

Дні Банщикової тепер зосереджені на турботі про дочку і підтримці інших вдів, але, за її словами, її майбутнє виглядає безрадісним.

"Вчора помер найкращий друг мого чоловіка. Його доньці вчора теж виповнився місяць, але він так і не побачив її", — додала вона.

Це сталося після того, як українська влада опублікувала перехоплену телефонну розмову між російським солдатом і його матір'ю, в якій вона благала його скласти зброю і повернутися додому.

Танк окупантів
Танк окупантів

Тисячі громадян втекли з росії, оскільки критика війни може призвести до арешту в росії. Поки кремлівська пропаганда продовжує "промивати мізки" решті населення.

За останньою оцінкою кремля, з початку вторгнення, 24 лютого загинуло близько 1400 солдатів. Однак, за оцінками України, справжня цифра вдесятеро більша, тоді як США повідомляє про свої цифри.