У соціальній мережі показали, як тисячі людей в Лондоні і Нью-Йорку вийшли на вулиці, щоб підтримати Україну.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Новий канал» в Instagram.

««Був убитий, бо я українець» — під таким гаслом пройшли акції у Лондоні та Нью-Йорку. Тисячі жителів двох величних міст вийшли на акцію у підтримку України та проти злодіянь росії. Дякуємо, що не припиняєте говорити! Що виходите та показуєте світу, що все, що відбувається в Україні — справжній жах. #StopуWarInUkraine #StandWithUkraine #StopRussianAggression #UkraineUnderAttack #StopRussia», - підписані кадри в соціальній мережі.

Дивлячись на такі кадри, можна чітко розуміти, що люди, які проживають у величезних мегаполісах в курсі, що росія влаштувала справжній геноцид українського народу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Флагшток у Києві, фото: Українська правда
Флагшток у Києві, фото: Українська правда

Аудиторія, яка побачила такі акції, не пройшла повз і почала дякувати людям за такі виходи на вулиці.

"Тим відрізняються нації від росії", що їх непотрібно зганяти на площі,вони виходити тому, що так веліє серце і душа.І я горда,що серед таких націй має місце і Україна", "The war is a real horror. Thank you for supporting my long-suffering Ukraine and my brave people!", "Боже!!! Які молодці! Дякую!!!", "Дякуємо всім хто нас підтримують,низький уклін цім країнам і людям Господи, збережи Україну", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Нового каналу в Instagram
Коментарі на пост Нового каналу в Instagram

Нагадавши, українцям розповіли, що сталося з Україною за останню ніч.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як війна змінила Володимира Зеленського.