Марія приділяє цьому усі вільні хвилини – вірить, що і цей маленький внесок наближає перемогу.

"Перед пошиттям досить клопіткою роботою є замірювання довжини та ширини жовтої та синьої тканин. Я маю і свої службові обов’язки, але як тільки є вільний час, сідаю за шиття. Мабуть, для мене це теж свого роду відпочинок. У кожен синьо-жовтий прапор я вкладаю своє серце", – каже нацгвардійка Марія.

Пошиті гвардійкою українські прапори її колеги беруть з собою, коли виїздять для виконання завдань. Ці ж прапори прикрашають і військову техніку.

Нацгвардійка Марія поза службою шиє прапори України
Нацгвардійка Марія поза службою шиє прапори України

Раніше Знай.UA повідомляв, що легендарний професійний боксер, мер столиці України Віталій Кличко зустрівся з відомим філософом, журналістом і письменником з Франції Бернаром-Анрі Леві.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Друзі! Сьогодні поспілкувався з французьким філософом, письменником та політичним журналістом Бернаром-Анрі Леві. Ми знайомі з часів Революції Гідності. Зараз Бернар-Анрі знімає документальний фільм про нові випробування, героїзм та незламність українського народу. – Про війну, з якою Росію прийшла нищити нашу державу і вбивати мирних українців. Світ повинен знати правду. І розуміти, що сьогодні ми захищаємо не тільки свою землю і своє майбутнє, а й мир і майбутнє всієї Європи, демократичні цінності і право на свободу. Війна і дикість та варварство, які Росія чинить в Україні, - це війна проти цивілізації, злочини проти людяності. За які агресору доведеться відповідати!" ,- повідомляє українцям Віталій Кличко.