Президент України Володимир Зеленський зізнався в ненависті до Росії і заявив, що більше не в силах плакати. Про це він поговорив з журналістом німецького видання Bild.

Глава держави зазначив, що ненавидіти Росію його змусила агресія кремля і нелюдяність його солдатів.

"Так, я відчуваю ненависть до Росії, до російських солдатів. Коли я бачу ці образи перед очима. Вбиті діти без ніг, без рук. Я більше не можу плакати», - зізнається Зеленський.

Він зізнається, що поки не відомо, у скількох українських селах і містах творилося таке ж криваве безумство, як влаштували окупанти в Бучі під Києвом.

Фолодимир Зеленський. Фото: Youtube
Фолодимир Зеленський. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ще невідомо, які страшні відкриття чекають українців в окупованих росіянами селах на півдні країни, під Херсоном, Запоріжжям, у східних областях.

"Багато міст були просто повністю зруйновані. Ні будинків, ні людей - не знаю, що ми там знайдемо», - зізнається президент.

Буча. Фото: Instagram
Буча. Фото: Instagram

Журналіст також поцікавився, що бачиться українському президенту, коли закриває очі вночі.

"Я нічого не бачу. Спати дуже важко. Не можу згадати, коли в останній раз нормально спав", - відповів на це Зеленський.

Нагадаємо, зустріч Зеленського з чиновниками ЄС: прем'єр Словаччини розповів деталі переговорів.

Раніше Знай повідомляв, глава країни ЄС вимагав від Володимира Зеленського докази, що різанина в Бучі - не постановка України.

Також Знай писав прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн обговорили ситуацію в Україні: "зберігати пильність"