Олексій Арестович зробив несподівану заяву в ході одного з інтерв'ю, спілкуючись з російськими журналістами, пов'язаними з опозиціонером російської влади Олексієм Навальним.

Всі ми знаємо і бачимо, наскільки важливу роль зараз відіграє Олексій, як український політик, розвідник, блогер, а також військовий оглядач. Саме він здатний своїм голосом і прогнозами заспокоїти сотні і тисячі громадян по всій країні. Саме він ще кілька років тому передбачив повномасштабну війну проти Росії, якій захочеться захоплювати все більше і більше територій, поки власні перебувають у злиднях.

Олексій Арестович, кадр з відео
Олексій Арестович, кадр з відео

- Скажіть, будь ласка, Олексію. Що ми хочемо дізнатися. Хотілося б, звичайно, дізнатися, коли закінчиться війна і коли помре Путін. І якщо з першого питання у вас, напевно, є припущення, то по другому навряд чи... хоча, може бути.

- путін вже помер, як політична фігура, в міжнародному просторі його більше не існує. Весь світ стоїть перед питанням - що далі? Які форми взаємодії з Росією? Треба розуміти, що Путін висить на Росії, як камінь на шиї. Відсутність путіна - це зняття санкцій, відсутність путіна - відновлення нормальних відносин з усім світом.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, в Росії зірвали концерт Ані Лорак за захист України на війні: її масово скасовують

Як повідомляв "Знай.ua", "Азов" змусив окупантів "відпочити" лежачи в Маріуполі: "Хорошого потроху"

Знай.ua писав, "Величезний крок назад у розвитку": у мережі показали, як змінився рейтинг популярних додатків в рф