Британські корабельні ракети "Гарпун" можуть перевернути хід війни в Україні, а саме в південному напрямку і на Чорному морі. Про це розповів керівник Центру військових правових дослідів Олександр Мусієнко в ефірі "Канал 24".

Олександр Мусієнко зазначив, що ленд-ліз США дуже сильно допоможе Україні протистояти російським окупантам. Україна зможе отримувати ще більше зброї, яка допоможе ЗСУ як на землі, так і в морі.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Чим ближче ми до ленд-лізу, який прийняли США, тим більша зброя і тим більше потреб, які подають наші Міноборони і Геннштаб, будуть задоволені, що надзвичайно позитивно для нас", - зазначив Мусієнко.

Також він зазначив, що якщо Британія надасть Україні "гарпуни", то це може перевернути хід війни, адже росіяни не зможуть атакувати Одеську область з Чорного моря.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо будуть" гарпуни "у наших захисників, які вони будуть ефективно використовувати, то це унеможливить підходи російських кораблів для ведення артилерійського або іншого вогню по узбережжю Одещини", - сказав Мусієнко.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати.

Крім того, наш портал повідомляв, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "мочити фашню русняву зсередини".