У соціальній мережі поділилися черговими ганебними вчинками російських окупантів. Стало відомо, що вони вкрали в Україні вантажівки, в яких раніше перевозилася курятина.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Всевидюче Око»

Всім вже добре відомо, що російські окупанти не тільки вбивці невинних людей, дітей і тварин, а й справжнісінькі злодії і терористи. Те, що вони витворяють на території України, вводить в ступор весь цивілізований світ.

Цього разу є інформація про те, що окупанти вкрали в Україні вантажівки, в яких раніше доставлялася курка.

"Російські окупанти вивозять з Білорусі викрадені в Україні машини з України були вивезені навіть кілька вантажівок з логотипами української торгової марки "Гаврилівські курчата", повідомляє Білоруські Гаюн. Цікаво, в рефрижераторах вони вивозили мертвих орків?" ,- повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Є думка, що путін, коли давав наказ піти війною на Україну, відбирав добірних виродків, злочинців і маніяків.

Дуже шкода, що в 2022 році Україна, і весь світ, стали свідками справжнього фашизму. Всі вірять у те, що добро переможе зло і Україна буде переможцем у такій важкій війні, яка перетворилася на геноцид українського народу.

Нагадавши, Ольга Сумська зворушливо вшанувала пам'ять про свою маму.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що ЗСУ знищили 150 літаків ворога.

Також портал "Знай" писав, що Лілія Ребрик з дітьми підняла бойовий дух українців.