Прессекретар президента росії Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу Sky News визнав, що Росія зазнала значних втрат в ході війни в Україні і зазначив, що це "велика трагедія".

За час війни проти України Росія зазнала величезних втрат як в техніці, так і в живій силі. У Кремлі намагалися максимально приховувати правду, але тепер визнали "значні втрати".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, Дмитро Пєсков на питання журналіста про тисячі загиблих російських солдатів і шести убитих генералів відповів, що це дійсно так. Він додав, що це велика трагедія, але в той же час запевнив, що це нібито не має відношення до відступу ЗС рф від Києва та Чернігова. Відведення військ він назвав "жестом доброї волі" під час мирних переговорів.

Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube
Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так, у нас значні втрати, це величезна трагедія для нас. Але відступ від Києва та Чернігова — це жест доброї волі під час переговорів. Це було зроблено, щоб зняти напругу з цих регіонів і показати, що ми готові продовжувати переговори", - заявив Пєсков.

Раніше інформаційний портал Знай писав, психолог Наталія Холоденко викрила фальшивих блогерів:"це неповага до людей, які сидять без води і світла".

Також ми писали, Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в держзраді – передавав ворогові імена і паролі.

Крім того, наш портал інформував, що рятувальники показали розтерзану Чернігівщину після втечі окупантів: "снаряди в кожному погребі, "демілітаризовані" собаки і корови".