У соціальній мережі нагадали про звірства окупантів у Київській області. Фотографії та відео з кривавими наслідками вже облетіли весь світ.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "ТСН"

На превеликий жаль, російські окупанти отримують накази від вищестоящих людей-терористів. Їхні дії не можуть бути безкарними, весь світ побачив геноцид українського мирного населення.

"Ірина стала символом Бучі, її вбивство має бути почутим": історія жінки, фото якої впізнає увесь світ Вбиту росіянами Ірину впізнали за її манікюром, фото якого облетіло увесь світ. А доньки загиблої дізналися про смерть матері по відео із соцмереж саме у день її народження",- повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після жахливих історій і кадрів Європейський Союз і захід моментально відреагували на це. Світові лідери ввели новий пакет санкцій проти росії, а Україні буде доставлятися ще більше зброї, щоб знищити ворога раз і назавжди.

На жаль, путін зовсім втратив голову і ніяк не хоче відступати від своєї мети – винищення України. Через його хворий ідеї страждають мирні і невинні люди, діти і навіть тварини. У зв'язку з цим росія буде назавжди відрізана від цивілізації.

Нагадавши, дружина Дмитра Комарова розповіла, що вона робить заради перемоги України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Пономарьов показав крах Росії.

Також портал "Знай" писав, що Дмитро Кулеба в черговий раз попросив НАТО одуматися.