У мережі час від часу публікують військові білети окупантів, які прийшли вбивати та нищити українців.

На оприлюдненому фото - паспорт та воєнний білет 22-річного Владислава Жукова з Сахалінської області. Також у паспорті вкладені фото поцілунків з коханим. Імовірно рашист був геєм.

Також повідомляють про утилізованого капітан Дмитра Афанасьєва із Самарської області, який під час навчання у військовому училищі пропустив заняття на тему: "Україна та наслідки її відвідування".

"Заблукав на "навчаннях" але вже правильно повернувся до дому", - пише воєнний блогер.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Попри те, що українські військові оприлюднюють цифру у понад 18 тисяч загиблих на війні в Україні, влада рф спростовує цифри, та говорить про фейки. Проте свіжі могили похованих, які займають пів села, документи, які вдалося зібрати українським військовим, доводять - втрати дійсно дуже великі.

Нещодавно у одному з телеграм-каналів показали алею зі свіженьких "втрат немає", розміром з пів села.

Нагадаємо, раніше режисер "Трансформерів" Майкл Бей підтримав Україну в боротьбі із росією

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джамала висловилася про українських зірок у росії, які мовчать про війну

Також "Знай.ua" писав, що "виривали зуби і ґвалтували" - співачка Alyosha дізналася, що витворяли рашисти з дітьми під Києвом.