Варламов, який виставляє себе адекватним російським журналістом, розпитав у доктора Євгена Комаровського про ставлення українців до росіян і відповідальність, яку повинен понести кожен росіянин.

Варламов запитав у Комаровського, чи бачить він відповідальність всіх російських людей за те, що трапилося. Своє інтерв'ю Варламов розмістив на YouTube. Комаровський заявив, що вираз "колективна відповідальність" йому неприйнятна. Однак те, що російська держава і кожен платник податків повинен оплачувати все, що тут сталося, це абсолютно однозначно.

Комаровський зазначив, що в кожному конкретному випадку є конкретні винуватці, і є на всю Росію 10-15 млн людей, які можуть адекватно сприймати інформацію і встояли від дії зомбування, прекрасно розуміючи і знаючи цих людей, багатьох таких.

Він заявив, що ці адекватні люди розкидані по величезній території, не мають можливість комунікувати, і не можуть протистояти величезній машині терору, оточені сотнями людей, які будуть щасливі, якщо з ними що-небудь та трапиться.

"Я проти колективної відповідальності, але я хотів щоб ми чітко знали, хто повний дебіл, який z малює, хто промовчав, а хто виступив проти", — заявив Комаровський.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Кожен хто букву Z намалював, він після війни повинен додатковий податок платити на відновлення України. Але це на рівні міждержавних відносин. А на рівні особистих, емоційних, моє покоління навряд чи буде спілкуватися з росіянами".

На думку Комаровського, все ще залежить від того, це буде продовжуватися, або Росія поміняє владу і стане на шлях нормального розвитку.

Важливо. Розмова була записана 31 березня.

Нагадаємо, раніше Джамала висловилася про українських зірок у росії, які мовчать про війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар показала, як тварини підтримують ЗСУ, не боячись пострілів.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана показала світу, на що перетворили Бородянку окупанти.