У соціальній мережі показали чергове творіння, яке присвячене війні в Україні. Цього разу ілюстратор відобразив всю суть "русского мира" на звичайному папері.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ»

Вже не вперше можна побачити малюнки даного характеру. Раннє популярна газета з Данії опублікувала нове видання, де на головній сторінці був зображений путін з закривавленими руками і іграшковим палаючим танком.

Зараз же ілюстратор Юрій Журавель показав, як російські окупанти дарують закривавлені «подарунки», які вкрали в українців.

"Ілюстратор Юрій Журавель показав, як репрезентує повернення в сім'ю руzzкого папочки з кривавими «подарунками» з України. #StopRussia #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #RussiaInvadesUkraine https://t.me/operativnoZSU @operativnoZSU", - підписана публікація в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Насправді в цьому зображенні прихований особливий сенс, який і так вже добре відомий всьому світу. Однак самі жителі росії все ніяк не можуть цього усвідомити, так як вони зовсім розучилися думати своєю головою.

Мародерства і тероризм путінських окупантів нікуди не подівся, вони продовжують творити звірства, яких не бачив цілий світ з часів Другої світової війни.

Нагадавши, у мережі повідомили останні важливі новини.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, як жителі Росії страждають від санкцій.

Також портал "Знай" писав, що Оля Цибульська звернулася до жителів України.