Стало відомо про те, що окупанти знищили ландшафтний парк під Києвом. Вивезли звідти все, аж до садових інструментів. Неймовірні злочини росіян.

Про це повідомляється на сторінці парку у Facebook.

У пості йдеться про те, що окупанти знищили ландшафтний парк "Добропарк", що в Київській області, в селі Мотижин.

Більше місяця російські війська знущалися над місцевими жителями, і знищували все, що бачили на своєму шляху. Ось, ЗСУ зуміли встановити контроль над цими територіями, і побачили всі злочини, які скоїв російський народ. Все це нелюдяно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Друзі, нарешті можемо вийти на зв'язок і відповісти на ваші численні повідомлення. На жаль, ворог нещадно завдав удару і по "Добропарку". Повністю знищений головний будинок, в якому нещодавно розміщувалася резиденція Доброчара, постраждали і всі інші будівлі. Повністю знищений весь транспорт і техніка. Навіть садові інструменти орки забрали з собою. Стан інших втрат поки оцінити важко", - йдеться в повідомленні.

Знищений парк, фото: Facebook
Знищений парк, фото: Facebook

На щастя, персонал живий, і знаходиться в безпеці.

Багато дізнаються це місце за проектом» Холостяк", адже в цій будівлі проводилася одна з церемоній. Знакове місце для багатьох, якого сьогодні більше немає.

Відкрили його лише в квітні 2020 року, і завжди відвідувачі залишалися задоволені своїм проведенням часу.

Варто відзначити, що ЗСУ взяли контроль над усією Київською областю, і тепер весь світ шокований кадрами того, що творили тут більше місяця російські окупанти.

Нагадаємо, що Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися

Раніше повідомлялося, що уходить під воду: армія рф обстріляла цивільне судно біля Маріуполя

Також, KAZKA згадала дитинство в Харкові і показала, що зробили окупанти з рідними місцями