Військові підрозділів протиповітряної оборони Десантно-штурмових військ продовжують успішно знищувати повітряні об'єкти російських окупантів тим самим, рятуючи українцям життя.

Один з десантників завдяки ПЗРК збив вже два російських бомбардувальника СУ-34. Про досягнення десантника Гліба С. розповіли у Командуванні Десантно-штурмових військ.

Десантник збив  два російських бомбардувальника, скріншот
Десантник збив два російських бомбардувальника, скріншот

Так, стало відомо, що минулого тижня український десантник з ПЗРК знищив два винищувачі-бомбардувальники Су-34 повітряно-космічних сил зс рф. Цей військовослужбовець з підрозділу протиповітряної оборони 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України.

Десантник збив  два російських бомбардувальника, скріншот
Десантник збив два російських бомбардувальника, скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виявивши повітряну ціль на висоті близько двох тисяч метрів, я здійснив бойовий пуск, внаслідок якого літак вибухнув у повітрі. Через день, наше "полювання" також було вдалим, іншу "Сушку" спіткала така ж сама участь", – розповідає десантник.

Варто нагадати, що за 35 днів війни українські військові знищили 135 літаків і 131 гелікоптер.

Нагадаємо, "закопалися, але не допомогло": підрозділи Національної гвардії України знищили тяжку техніку ворога під Києвом. Окупанти несуть величезні втрати, як по особисто складу, так і по бойовій техніці

Раніше Знай повідомляв, російські окупанти "денацифікували" корівник: слідом за курми та голубами бояться всіх. Російські війська розстріляли корівник, знищили ферму та десятки корів

Також Знай повідомляв, російські військові безжально розстріляли цивільні автівки: моторошне відео. Люди хотіли врятуватися від пекла війни і потрапили під безжальний вогонь "братів" та "визволителів".