Під час патрулювання звільненої від російських окупантів Бучі патрульний київської поліції знайшов собаку, яка сиділа в розстріляному автомобілі. Тварину назвали Бучею. Про це повідомляє "Телебачення торонто".

Днями екіпажі Київської патрульної поліції допомагали патрулювати бучу, яку покинули російські загарбники, залишивши після себе страхітливу розруху. Патрульний Олександр Сидоренко оглянув один з покинутих автомобілів зі слідами від автоматних черг і побачив у ньому собаку.

Патрульний врятував собаку. Фото: скрін youtube
Патрульний врятував собаку. Фото: скрін youtube

Тварину доставили у ветеринарну клініку, де її оглянули. За словами ветеринара це здорова самка, проте дуже перелякана і змучена. Далі доля собаки повинна була закінчитися в притулку, проте для неї все обернулося більш радісно.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Патрульний розповів про знахідку своїй дружині і сімейство вирішило не віддавати тварину, а подарувати йому новий будинок і сім'ю. Собачку назвали Буча.

"Ось така дівчинка у нас тепер живе. Буча. Ти рибка моя маленька", - каже нова господиня собаки на відео.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Українки, які побували в російському полоні, розповіли про приниження і тортури: "Роздягли догола, поголили налисо..."

Також ми писали, глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "у всьому світі - одиниці".

Крім того, портал Знай інформував, "не допомогло": ЗСУ знищили техніку окупанта, яку поливав "святою водою" російський батюшка. Благословляв на вбивства дітей.