Стало відомо про те, що в Facebook і Instagram відреагували на приховування хештегів, які пов'язані з Бучею. Вони звинуватили у всьому алгоритм.

Справа в тому, що ці соціальні мережі почали блокувати хештеги публікацій, які пов'язані з нелюдським злочином російських окупантів у Бучі.

Соцмережі Цукерберга обмежили хештеги #Bucha і #BuchaMassacre. По ньому перейти було неможливо, у зв'язку з цим з'явилося величезне питання до компанії, чому ховається правда про геноцид в передмісті української столиці.

Через деякий час там знайшли що відповісти, і звинуватили у всьому алгоритм. Справа в тому, що користувачі з Росії почали масово скаржитися на такі публікації, а алгоритм в свою чергу почав їх приховувати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Марк Цукерберг, кадр з відео
Марк Цукерберг, кадр з відео

У компанії запевнили всіх, що про проблему знають, і вже розблокували дані хештегии. Також у справу втрутилися модератори, а повідомлення поступово відновлюють.

Раніше різні організації вже критикували компанію Meta за те, що вони видаляють контент, який відображає реальну ситуацію в Україні. А це, між іншим, є фактично доказом військових злочинів, які повинні бачити люди в усьому світі. Весь світ повинен дізнатися про те, як по-звірячому російські окупанти вбивали українців у Бучі, Ворзелі, та інших найближчих містечках. А це, між іншим, зовсім недалеко від Києва, серця України.

Буча
Буча

Нагадаємо, що пекло може повторитися: в Україну повертаються російські окупанти, які влаштували геноцид у Бучі

Раніше повідомлялося, що любовника Наді Дорофєєвої запідозрили у великій афері: незаконно покинув країну і нажився на людях

Також, Даніель Салем розповів, чому зірки пішли захищати Україну