Головне управління розвідки України оприлюднило факти, які вдалося знайти у ворожому стані, телеграми, які показують справжній стан речей в армій путіна.

На сторінці у Facebook, розвідники оприлюднили документи, які засвідчують, що в російській армії існують проблеми. Не лише гниле залізяччя, на якому їздять рашисти, але й інші проблеми військових рф. Наприклад, замість зарплати вони отримують вихідні, та не мають права скаржитися, якщо порушують їхні права.

У повідомленні йдеться, що розвідники отримали документи, які засвідчують, що російські військові не отримують обіцяних їм грошових виплат. В телеграмі, адресованій командирам дев’яти військових частин, висловлюється обурення щодо звернення російських військовослужбовців до центральних органів військового управління.

"Окупантам обмежують грошові виплати, обіцяючи натомість надати додаткові вихідні. При цьому, забороняють скаржитися на відсутність фінансування та навіть призначають провадження щодо таких спроб", - зазначають у розвідуправлінні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також із документів випливає, що при перевірці учасників російсько-української війни були виявлені незаконно направлені в Україну строковики. Втім, документ не містить вказівок повернути солдат додому.

Також командири в москві запропонували своїм підлеглим скласти списки тих солдат, які відмовилися їхати на війну.

Нагадаємо, раніше росіяни шоковані, що в лікарнях України навіть шафи є.

Як повідомляв портал "Знай.ua", захисників України з острова Зміїний тримали в полоні при -20

Також "Знай.ua" писав, що білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом.