У мережі повідомили про те, що молодий 21-річний хлопець, який є моделлю топових брендів пішов в тероборону. Зараз йдеться про Лева Уселова, який працює манікенщиком в Броварах.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

«Модель Givenchy, Hugo Boss і Prada служити на передовій 21-річний манекенник з Броварів, Лев Улесов @kapamelb, проміняв подіум на полі бою. Хлопець використав свою медичну освіту, щоб допомагати Україні. Тепер він-бойовий лікар, який рятує людей з гарячих точок", - підписаний пост в соціальній мережі.

Українська публіка оцінила мужність молодого хлопця і почала писати коментарі з підтримкою для молодого захисника.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Хай Бог борони і захищає усих хто стоїть на сторожі нашої країни", "Пишаємося", "Справжній козак", "Герой нашого часу і сором тим чоловікам,котрі покинули країну", "Справжній козак!", "Який молодець", "Ну що тут ще сказати, молодчинка, справжній патріот своєї країни!!!! Нехай Бог оберігає всіх наших захисників, дякуємо Вам!!!", "Наші хоробрі хлопці. Слава Героям!", "Бережи його Господь ! Скільки жаху він зараз бачить і проживає ! Нехай ангели хранителі закривають його своїми крилами від бід і ворогів !", "Нехай буде прикладом і соромом для тих" чоловіків "хто втік за кордон або на Західній Україні", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що Оруджова з жіночого кварталу показала справжнього військового експерта.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українських біженців вигнали з табору в Німеччині.