Війна в Україні проти Росії триває вже більше місяця, воїни ЗСУ продовжують героїчно захищати нас і наші земля в усіх напрямках.

Всі ми в жаху прокинулися 24 лютого 2022 року через ракетні удари з боку рф і Білорусі. Згодом почалася невелика паніка, яку з часом все ж вдалося приборкати. Українці почали виїжджати в західні регіони або ж в Європу-в основному, в Польщу.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube

Дуже багато історій про те, наскільки волонтери і жителі європейських міст молодці. Вони не кинули наших біженців в біді, нікому не відмовляють в їжі, житло. Однак іноді трапляються конфузи. Зараз ми розберемо відео в TikTok, записане українкою в Німеччині.

Вона скаржиться, що їх вигнали з наметового табору і вони знаходяться на вулиці, на землі більше години.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Нас вигнали з табору в Німеччині і нічого не пояснюють. Хто б що не говорив, це правда. Все з сумками. У таборах нікого немає в цих наметових, вже півтори години сидимо. Ніхто нічого не пояснює нам. Документи Наші десь загубилися. Не розуміємо чого чекати. Діти сидять просто ось так на підлозі", - каже вона.

При цьому, в коментарях їй натякнули, що цього не могли зробити без будь-якої причини. Тому автор щось приховує від своїх глядачів.

@lova.yana

Что нас делать дальше ? Мы уже 2 недели так живем , просто хочется назад в Украину 🇺🇦😭

♬ оригинальный звук - та самая lova 28 🪄

Нагадаємо, біженці масово повертаються в Україну попри війну: на польських вокзалах "кілометрові" черги

Як повідомляв "Знай.ua", не вибух, а гроші: у Львівській області відшукали газ після переляку городян

Знай.ua писав, пропагандист Соловйов шокований поразкою Росії під Києвом: "Я не знаю, чому"