Історію 16-річної Каті з Маріуполя, яка втратила під бомбами всіх рідних і зуміла врятувати молодшого братика, опублікувало видання «bykvu».

Дівчинка пережила страшне: її мама померла в підвалі, де вони ховалися, на очах у своїх дітей. Її вітчим дядько Коля підірвався на розтяжці, коли виносив тіло померлої сусідки з укриття, тому що воно почало розкладатися і видавати жахливий запах.

Сім'я страждала від голоду і холоду. В один із днів дядько Коля зміг зловити голуба і засмажив його на багатті, потім їх усіх сильно рвало.

"Боляче бачити, як мама вмирає у тебе на очах. А братик до неї підходить і каже:» Мамочка, не спи, ти замерзнеш»... вона так і залишилася в сирому і темному підвалі... Мама трималася до останнього, за 3 дні до нашої евакуації вона померла", - згадує дівчинка.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Постраждалі після обстрілу в Маріуполі. Євген Малолєтка
Постраждалі після обстрілу в Маріуполі. Євген Малолєтка

Вона також розповіла, що намагалася хоч якось захистити братика від жахів навколо.

"Трупи так смердять. Вони там були скрізь. Я братові закрила очі маминим шарфиком, щоб він цього не бачив. Поки ми бігли - мене кілька разів мало не знудило", - ділиться дитина.

Вибравшись з Маріуполя, вона подзвонила своєму рідному дядькові, який живе в Росії. Але той зробив вигляд, що у нього немає племінників і він не знає, про що мова. А пізніше з чужого номера написав, що "для його сім'ї це небезпечно, а маму вже не повернути".

Нагадаємо, раніше Денис Прокопенко В інтерв'ю в програмі "В гостях у Гордона" детально розповівши щодо ситуації, яка склалася в Маріуполі.

Крім того, доомандування полку "Азов" спростувало чутки про втечу з Маріуполя.

Також, пропагандист Соловйов шокований поразкою Росії під Києвом: "Я не знаю, чому".