Відомий російський пропагандист Володимир Соловйов нервово відреагував на виведення російських військ з-під Києва. Він визнав, що ЗСУ повертають під контроль раніше захоплені території і здивувався, чому ЗС рф тікають з поля бою. Про це він написав у telegram.

Володимир Соловйов заявив, що безглуздо заперечувати те, що російська армія залишає Київщину. Він зазначив, що не знає всієї картини і тому не розуміє, чому командування прийняло таке рішення.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

"Коли стали з'являтися фото жовто-блакитних прапорів там, де ми були ще кілька днів тому, заперечувати очевидне стало безглуздо. Ми йдемо з-під Києва. Відводимо свої підрозділи»за стрічку". Я не політик і не генерал, у мене немає всієї картини перед очима. Я не знаю, чому було прийнято таке рішення", - написав пропагандист.

Пропагандист похвалив російських загарбників за їх "героїзм" в Маріуполі і під Києвом, де від їхніх рук померло багато мирних жителів, а також додав, що їх "подвиг" увійде в історію.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Скрін telegram
Скрін telegram

"Я репортер воюючої країни. І всі ці півтора місяці я був з моєю армією. І я гордий, що мені випала честь висвітлювати героїчні бої спочатку під Маріуполем. Потім під Києвом. Я був в Гостомелі І тиснув руки справжнім російським богатирям. Ніхто і ніщо не відбере у них їх подвиг. І не знецінить. Їх не змогли взяти в бою. Це вже в історії. Як і приштинський десант, який потім теж пішов зі Слатини", - написав Соловйов.

Раніше Знай писав, мужні бійці ДСНС показали свій найголовніший оберіг:"як ангельські крила".

Також ми писали, паніка захлеснула Росію після вибухів у Бєлгороді: Крим готують до масштабних ударів.

Нагадавши, росіянин вступив в тероборону, щоб показати землякам з ким вони воюють: "особиста позиція".